Blindr Blog
sk cz en
Ako na perfektný bozk?
07/07/2019 - 08:00

Každý z nás si myslí, že sa vie skvele bozkávať. Teda, aspoň priemerne. Problém však nastáva vtedy, keď vám vaša polovička alebo bývala láska povie pravdu do očí. Ako sa teda stať profesionálnym bozkávačom?

Bozkávanie je príjemná aktivita, ktorou spálite nejaké tie kalórie a ešte sa vám to bude aj páčiť. Avšak, dokonalá pusa nepadne len tak, chce to poriadny plán. Niektorí sa to učia aj celý život. Zlý bozk - či už uslintaný, agresívny alebo nejaký iný - môže pokaziť celé rande. Čo všetko potrebujete k dokonalému bozku?

Miesto a načasovanie

Najlepší čas na bozk spoznáte vy sami. Ak nezačne vaša polovička, kľudne začnite vy - nie je to žiadny prehrešok. 

Určite sa nebozkávajte na nejakom stiesnenom mieste (ako napríklad v aute, kde je medzi vami radiaca páka). Lepšie to je pod lampou na ulici, na lavičke alebo len tak pred domom. Stačí si zapamätať, že medzi vami nemôže byť žiadna prekážka. 

Pery

Suché pery sú najväčším nepriateľom bozkávania. Ošúpané, suché a boľavé bozky určite nepotešia vás a ani vašu vyvolenú.

Dajte si na sebe záležať a starajte sa o ne pravidelne. Postačí vám obyčajný vyživujúci bezfarebný balzam. Pred samotným bozkom si ich môžete oblízať alebo pohrýzť, aby sa prekrvili.

Čisté ústa

Dohliadajte na váš dych a uistite sa, že máte čisté zuby. Zlý dych môže zruinovať aj najlepšieho bozkávača. 

Snáď vám nemusíme vysvetlovať, že chleba s masťou a cibuľou vám ku kvalite bozkávania nepridajú. Žuvačka či cukríky ešte nikomu neublížili. Svieži a čerstvý dych je jendoznačne bod k dobru.

Bozkávanie sa

Každému to vyhovuje inak - niekomu jemne, drsne či pomaly. Sú však isté veci, vďaka ktorým si to bozkávanie môžete spríjemniť.

Cucanie spodnej alebo hornej pery je jedna z tých príjemných vecí. Jednoducho svojimi perami zachyť jej pery a jemne ich masíruj. Francúzsky bozk je teraz už samozrejmosťou, no treba naň ísť postupne.

Dýchanie

Pri bozkávaní je veľmi dôležité aj správne dýchanie. Pekne pomaly dýchajte nosom a občas sa nadýchnite ústami (samozrejme iba vtedy, keď vaše ústa nie sú spojené).

Ruky

Pri bozkávaní nemôžete byť stuhnutý. Pri bozkávaní skúste použiť aj ruky. Hlaďte jej vlasy, chyťte jej rukami tvár alebo ju chyťte okolo pása a pritiahnite k sebe.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.