Blindr Blog
sk cz en
Ako vybrať darček pre frajerku na narodeniny?
01/05/2023 - 13:47

Narodeniny vašej lásky sú za rohom? Prečítajte si, ako vybrať správny darček

Narodeniny sú pre mnohých z nás výnimočným dňom, kedy si pripomíname ďalší rok plný zážitkov a prekvapení. Ak máte priateľku alebo partnerku, ktorá oslavuje narodeniny, hľadanie dokonalého darčeka pre vás naozaj náročné. My sme vám však pripravili zaujímave tipy, ktoré vám s nákupom pomôžu.

Personalizovaný darček

Personalizovaný darček vždy ukáže, že ste sa snažili urobiť niečo špeciálne a výnimočné. Môže to byť akýkoľvek darček, ktorý nesie jej meno, dátum narodenia alebo osobnú správu. Dajte vyrobiť napríklad personalizovaný prsteň, náhrdelník, zrkadlo alebo tričko. Vyberte si niečo, čo jej bude pripomínať, ako veľmi jej na vás záleží.

 

Parfum

Vôňa je jedným z najintímnejších a najosobnejších darčekov, ktoré môžete dať svojej láske. Každá žena má svoj obľúbený parfum a určite ju potešíte tým, že jej ho kúpite. Ak neviete, ktorý parfum kúpiť, choďte do obchodu s týmto sortimentom a nechajte ju, nech si vyberie sama.

 

Výlet

Výlet je ďalšou fantastickou možnosťou, ako osláviť jej narodeniny. Pritom vôbec nemusíte ísť ďaleko alebo utrácať veľa peňazí. Môžete si naplánovať krátky výlet do neďalekého mesta alebo venovať víkend prechádzkam po prírode. Ak máte radi dobrodružstvo, môžete si naplánovať adrenalínový zážitok ako napríklad skok padákom alebo bungee jumping.

 

Kozmetický set

Väčšina žien doslova miluje skrášľovacie produkty. Vyberte kozmetický set, ktorý zodpovedá jej typu pleti a preferenciám. Zvoľte kozmetický set, ktorý obsahuje všetky základné veci, ako sú čistiace vodičky, tonikum, krémy a masky na tvár. Ak má vaša priateľka rada make-up, môžete kúpiť setík s rúžmi, očnými tieňmi a inými produktami na líčenie.

 

Lístky na podujatie

Vezmite ju za kultúrou. Do divadla, do kina, na koncert – jednoducho tam, kde si to spolu naozaj užijete. Vyberte jej obľúbený žáner, pozrite, či sa vo vašom okolí nehrá vystúpenie jej obľúbenej kapely alebo jej darujte poukážky, ktoré môže využiť na podujatie podľa jej výberu.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.