Blindr Blog
sk cz en
Ako zmeniť kamarátstvo na lásku?
10/01/2021 - 15:50

Ocitnúť sa vo friendzone nie je nič výnimočné, no určite ani príjemné. Pokiaľ ste sa aj vy ocitli v kamarátskej rovine s niekým, s kým by ste chceli riešiť niečo viac, ešte to nemusí byť stratené. Ako sa z friendzone dostať?

Nedávno sme pre vás pripravili článok o tom, ako zistíte, že vás vaša láska berie iba ako kamaráta. Avšak ak ste sa v tom našli aj vy, nezúfajte. Ešte stále existuje spôsob, ako sa z toho dostať. Vyskúšať môžete jeden z nasledujúcich 5 tipov, vďaka ktorým sa z vášho priateľstva môže vyvinúť vzťah. 

 

  1. Nenechajte si skákať po hlave 

Muži aj ženy sa zaujímajú o sebavedomých a asertívnych ľudí, ktorí si stoja za svojím. Aj napriek tomu, že si myslíte, že keď budete milý a urobíte pre ňu alebo pre neho všetko, preskočí iskra, mýlite sa. Nenechajte sa využívať a ukážte druhej osobe, že máte aj vlastný život, ktorému sa musí sem-tam prispôsobiť aj on/ona. 

 

  1. Ukážte jej/jemu, že nie je jediná/ý na svete 

Tento budúci vzťah berte ako možnosť, no nespoliehajte sa naň. Pokiaľ stretnete niekoho iného, s kým sa cítite dobre, nebráňte sa tomu. Vašej láske ukážete, že nie je jediná/ý na svete a možno si vás začne vážiť omnoho viac. 

 

  1. Naučte sa hovoriť nie 

“Nie” by sa malo stať súčasťou vášho slovníka. Neznamená to, že teraz začnete všetko odmietať, no keď s niečím nesúhlasíte, ozvite sa. 

 

  1. Buďte priamy

Povedzte jej/jemu narovinu, čo cítite. Úprimnosť sa vám môže vyplatiť, avšak majte na mysli aj to, že vaše kamarátstvo už možno nebude také, ako predtým. Na druhej strane však byť v kamarátskom vzťahu s niekým, ku komu prechovávate hlbšie city, nie je žiadna výhra. 

 

  1. Uvedomte si, kedy je čas sa posunúť ďalej

Pokiaľ nič z vyššie uvedených bodov nepomáha, je dôležité sa posunúť ďalej a nefixovať sa na jednu osobu. To pravé šťastie na vás zaručene niekde čaká.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.