Blindr Blog
sk cz en
Čo muži nikdy nerobia
13/11/2017 - 22:14

Nejaká drobná multilingválna knižočka im predsa nebude diktovať, čo majú robiť. Chlapský mozog tú vec vymyslel, ich chlapský mozog si s ňou musí poradiť!

1.      Nikdy nevaria podľa receptu
Prečo: Jednak netušia, koľko je to 20 deka múky, jednak nemôžu naraz čítať aj variť, i bez toho sa im všetko pripaľuje a koniec koncov, systémom „přiměřeně, přiměřeně” sa to skoro vždy dá zjesť.

 

2.      Nikdy nevyužívajú zľavové kupóny
Prečo: Po á ich nikdy nevedia nájsť, lebo všetky letáky zahadzujú rovno do koša a kupóny za veľký nákup strčia do zadného vrecka nohavíc, s ktorými sa to potom vyperie. Po bé nechcú vyzerať lacno. (Keď si na víkend kupujú 20 rožkov a pol kila tresky.)

 

3.      Nikdy nechodia na preventívne prehliadky

Prečo: O čom nevedia, to ich nebolí. A keď ich aj niečo bolí, vždy sa to dá rozchodiť alebo utlmiť alkoholom.

 

4. Nikdy nevypnú televízor
Prečo: Vedia, že pri trpezlivom a neprerušovanom prepínaní 32 kanálov sa na niektorom z nich skôr či neskôr objaví box, vojnový dokument, automagazín alebo športový súhrn.

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.