Blindr Blog
sk cz en
Druhé rande: Ako vybrať dokonalé miesto?
31/01/2023 - 16:14

Naplánovať perfektné prvé rande nie je jednoduché. Čo však v prípade, že sa chcete uistiť, že to druhé bude ešte lepšie ako prvé? Prečítajte si naše tipy, ktoré vám pomôžu s plánovaním druhého rande.

Prvé rande môže nastaviť tón, na základe ktorého sa bude odvíjať celý vzťah. Druhé rande je však rovnako dôležité. Latka je už nastavená v rovine, ktorú nechcete pokaziť a vrátiť sa opäť na začiatok.

 

Dôležitý je najmä výber miesta. Poďme sa teda pozrieť na miesta, ktoré sú na druhé rande tá najlepšia voľba.

 

Miesto na druhé rande: Kam rozhodne ÍSŤ?

 

1. Ak ste sa na prvom rande dobre bavili, skúste znovu vytvoriť rovnakú atmosféru a energiu. Môžete sa vrátiť do tej istej reštaurácie alebo baru, či venovať sa podobnej aktivite ako predtým.

 

2. Ak chcete troška zamiešať karty, skúste niečo nové, čo vás oboch zaujíma. Môže to byť čokoľvek od objavovania novej časti mesta až po návštevu zábavného parku alebo múzea.

 

3. Ďalšou z možností je zábavná či adrenalínová aktivita. Zahrajte si minigolf, choďte sa korčuľovať alebo navštívte lezeckú stenu. Preskúmajte možnosti vášho mesta a využite ich naplno.

 

4. Rande naplánujte podľa toho, ako sa odvíjalo prvé stretnutie. Mali ste sa o čom rozprávať a konverzácia rozhodne nestála? Vyberte s ana miesto, v ktorom môžete rozvíjať sebaspoznávanie. Pokiaľ mate pocit, že bola druhá strana hanblivá alebo sa pomalšie oťukávate, zvoľte niečo nápaditejšie, pri čom nebude potrebné vela rozprávať.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.