Blindr Blog
sk cz en
Top tipy pre mužov na prvé rande
26/10/2017 - 17:23

Existuje nekonečné množstvo otázok, ktoré vám prúdia hlavou pred, počas a po rande. Čo by som si mal obliecť? Mal by som zaplatiť? Po akej dobe by som jej mal znovu zavolať? Nasledujúcich 10 tipov by vám malo pomôcť k úspešnému rande.
1.      Prvý dojem je najdôležitejší
To, že sa cítite fajn v roztrhaných džínsoch je fajn, no pamätajte si, že tento prvý dojem je najdôležitejší. Samozrejme, že by ste sa nemali hrať na niekoho kým nie ste. No slušným pohodlným oblečením určite nič nepokazíte.
 
2.      Plánujete rande niekde, kde sa cítite pohodlne
Na prvý pohľad sa môže zdať, že ak necháte ženu rozhodnúť kam pôjdete, tak to vyznie gentlemansky. No opak je pravdou. Žena má rada, pokiaľ má muž „situáciu pod kontrolou“.
 
3.      Buďte si istí sami sebou.
Žena vycíti nervozitu aj hanblivosť. Snažte sa príliš neprejavovať tieto dve vaše slabiny. Je jasné, že nie každý má vyšportované svalnaté telo, no buďte sebaistí a uvoľnení aby žena vo vás cítila pocit istoty.
 
4.      Nerozprávajte veľa
Určite máte o čom rozprávať celé hodiny. No z pútavého príbehu sa ľahko môže stať nudný, uspávajúci monológ, ktorým nezabodujete. Rozprávajte radšej menej a stručnejšie, veďte dialóg a dlhým monológom sa oblúkom vyhnite. Pokiaľ to medzi vami zaiskrí tak budete mať v budúcnosti kopu času si porozprávať všetky zážitky.
 
5.      Snažte sa byť vtipní
Ale nie príliš! A hlavne nie nasilu. Nanútený humor je dosť veľký trapas. Buďte uvoľnení a nechajte „vtipkovaniu“ voľný priebeh aby to bolo spontánne.
 
6.      Vyhnite sa rozhovorom o „ex“
Toto je chôdza po tenkom ľade. Ak to medzi vami zaiskrí a padnete si do oka, tak v budúcnosti určite budete musieť rozoberať aj túto tému. No na prvom rande sa tomu určite vyhnite veľkým oblúkom.
 
7.      Vypnite si mobil
V dnešnej dobe asi nemožná vec. No neustále zvonenie, vybrovanie a pípanie vášho mobilu navodí v žene pocit, že je nechcená a odstrčená na druhú koľaj. Inými slovami má pocit, že jej nevenujete dostatok pozornosti.
 
8.      Navrhnite sa, že zaplatíte
Určite by ste to mali navrhnúť, pretože vás to posadí do pozície gentlemana. No pokiaľ žena bude trvať na tom, že si to chcete zaplatiť sama, tak to akceptujte a nenamietajte, inak sa úplne vytratí pôvodný cieľ.
 
9.      Ďalšie kroky
Pokiaľ vám rande vyjde, tak netaktizujte a nehrajte psychologické hry, že si budete určite kedy a po koľkých dňoch sa jej ozvete, alebo budete čakať kým sa ozve ona. Žijeme v 21. storočí a pokiaľ sa po pár dňoch neozvete, navodíte v žene pocit, že to nevyšlo.
 
10.   Získajte spätnú väzbu od kamarátky
Po rande by ste mohli napísať vašej kamarátke a popísať jej celý priebeh rande – kde ste boli, čo ste robili... Dá vám na to ženský pohľad, ktorý vám určite pomôže. Randiť sa nikde nenaučíte, musíte sa zlepšovať postupne.
 
 
Dúfame, že vám týchto 10 tipov pomôže a zodpovedá vám niektoré otázky a vaše ďalšie rande bude o dosť lepšie než to predošlé.
 
 
Zdroj: www.theguardian.com
POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.