Blindr Blog
sk cz en
Muži a ženský vzhľad - TOTO ich priťahuje najviac!
29/03/2023 - 17:39

Zaujíma vás, čo mužov na ženách najviac priťahuje? Preťítajte si, čo chlapi považujú za skutočne atraktívne.

To, čo sa mužom najviac páči na ženskom výzore, je pravdepodobne jednou z najdiskutovanejších tém. Každý muž má vlastné preferencie, čo sa týka vzhľadu a každý z nich má svoje dôvody, pre ktoré ho žena osloví. Poďme sa pozrieť na niektoré z nich.

Mužom sa páči zdravý vzhľad. To znamená, že ženy, ktoré vyzerajú zdravo a starajú sa o seba, často pritiahnu viac pozornosti. A aj keď sa ženy snažia súťažiť s trendami a usilujú sa o dokonalú postavu, v skutočnosti zdravá neznamená byť extrémne štíhla. Mužov viac priťahujú ženy, ktoré sa vedia normálne najesť a nebojujú s každou kalóriou. 

 

Ďalším prvkom, ktorý mužov jednoznačne upúta, sú oči. Oči sú najzreteľnejším znakom nášho výrazu a správy, ktoré sa prostredníctvom nich prenášajú, môžu byť veľmi silné. Keď muž vidí ženu s jasnými a sviežimi očami, môže to v ňom vyvolať pocit príťažlivosti.

 

Muži si často všímajú aj vlasy. Nejde o farbu alebo dĺžku, no to, ako vlasy vyzerajú, dáva jasný znak o tom, ako sa žena stará o svoj zovňajšok. Ak má žena pekne upravené vlasy, je to určite veľké plus. 

 

Za príťažlivé považujú aj oblečenie. Oblečenie môže odrážať osobnosť a štýl ženy a pre muža môže byť atraktívne, ak žena nosí niečo, čo jej naozaj sadne a zvyšuje jej sebavedomie. Niektorí muži preferujú elegantné oblečenie, zatiaľ čo iných skôr upúta neformálny štýl. 


V neposlednom rade, jedným z najdôležitejších faktorov, ktoré sa mužom páči na ženách, je ich sebavedomie, ktoré sa dá spoznať už na prvý pohľad. Žena, ktorá má sebavedomie a cíti sa pohodlne v svojej koži je pre muža často oveľa atraktívnejšia než žena, ktorá má dokonalý vzhľad, ale zároveň trpí nedostatkom sebavedomia. Sebavedomie môže byť pre muža indikátorom toho, že žena je silná, nezávislá a má vysokú mieru sebareflexie.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.