Blindr Blog
sk cz en
Profilová fotka na zoznamke: Áno alebo nie?
20/12/2020 - 16:34

Nielen nováčikovia, ale aj mnohé stálice zoznamkového online sveta, často rozmýšľajú nad tým, či si majú pridať profilovú fotku alebo nie. Predsa len, ukazovať svoju tvár každému chce naozaj troška odvahy. Avšak na druhej strane, s profilovou fotkou sa vám otvárajú nové možnosti.

Pripravili sme pre vás zoznam PRE a PROTI. Avšak to, ako sa rozhodnete, je len na vás. 

 

Prečo mať profilovú fotku? 

 

Všetci vedia, čo očakávať

Človek, ktorý sa preklikne na váš profil, automaticky vie, čo má očakávať. Opísať sám seba je niekedy naozaj ťažké, a druhá strana, ktorá možno hľadá vzťah a možno iba kamarátstvo, by určite rada vedela, s kým si píše.

 

Nové kontakty 

Málokto sám od seba napíše niekomu bez fotky. Pokiaľ však máte profilovku a ste druhej strane sympatický, môže vám napísať sama od seba. Nemusíte teda ohurovať textami a čakať, či má záujem alebo nie. Fotka jasne ukáže kto ste, a on alebo ona sa môže hneď rozhodnúť, či tam sympatie sú. 

 

Ukazujete, že ste otvorená a extrovertná osobnosť

Ako sme už písali vyššie, odhaliť svoju tvár chce aspoň malú dávku odvahy. Tým, že am fotku máte, ukazujete že ste sami sebou a nebojíte sa otvorene prezentovať. S takýmito ľuďmi sa jednoduchšie nadväzujú kontakty a je väčšia šanca, že vám odpíše. 

 

Prečo nemať profilovú fotku? 

 

Predsudky

V dnešnej dobe ľudia hľadajú chyby a komentujú každý detail. Ukázaním svojej profilovej fotky beriete na seba to, že nie každý ju musí pochváliť a nie každému sa musí páčiť. Predtým, ako sa do toho pustíte, uistite sa, že zvládnete aj prípadnú kritiku.

 

Vyretušované fotky

Všade kam sa pozriete, sú preretušované tváre a prefiltrované fotky. Má potom zmysel postnúť nejakú real foto…?

 

Tajomno

To, že na zoznamke žiadnu fotku nemáte, z vás robí tajomného človeka. Máte iné možnosti ukázať, čo je vo vás a zaujať môžete povahou a textami. 

 

Čo si myslíte vy? Ste “Tím s fotkou” alebo “Tím bez fotky”? Dajte nám vedieť v komentároch.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.