Blindr Blog
sk cz en
Šťastný muž: Čo čaká od partnerky?
11/12/2017 - 20:53

Mať po boku šťastného muža je sen každej ženy. Šťastný muž je verný partner, milý muž a v konečnom dôsledku aj skvelý otec.

1.      Sex, sex, sex
Nemusíte ožehliť, navariť, ani upratať, stačí ľudovo povedané roztiahnuť nohy. To nie je vtip, ale realita. Dobré kuchárky a starostlivé manželky muži opúšťajú kvôli ženám, ktoré nosia nohavičky pri členkoch. Láska ide cez žalúdok, lenže plné brucho nestačí, ak má partner aj plné semenníky. Sex dvakrát do týždňa je hraničná hodnota šťastia. Úplne šťastného robí muža každodenný sex. Ak bude vášnivý, chtivý a častý, nič sa nestane, ak bude mať na sebe jedny ponožky aj dva dni. No v prípade, že bude mať v skrini vždy dostatok oblečenia a v posteli mráz, nemôže byť šťastný.

 

2.      Mamičkovské oči
Bude hrdinom, bude alfa samcom, ale potrebuje byť aj malým chlapcom. Bez toho jednoducho nebude šťastný. Potrebuje oceniť, inak hrdinstvo a šťastie neprežijú. Sem-tam mu pohlaďte ego rovnako intenzívne, ako keď ho mama pochválila za skvele zloženú stavebnicu. Dajte mu pocit obdivného pocitu. K šťastiu nebude potrebovať viac.

 

3.      Pochopenie
Láska je o spoločnosti, je o spoločných záľubách a je predovšetkým aj o samostatnosti. Dajte mu priestor, nepýtajte sa kde bol. Nekontrolujte ho ako malého chlapca. Mamičkovské oči slúžia na radosť iba v prípade, že majú obdivný a nie skúmavý, podozrievavý, žiarlivý a netolerantný charakter.

 

4.      Pocit exkluzivity
Muž je lovec. Problém je, že uloviť partnerku je pre neho len výzva číslo jedna. Druhou výzvou je pre neho pocit, že má trofej, ktorou sa môže pochváliť. Krásna žena je jednoducho vizitka lovca. Mierne vyzývavá, atraktívna a sexi partnerka je pre neho znak, že nepotrebuje dokazovať zas a znova svoje postavenie alfa samca. Prečo aj, keď mu ju všetci naokolo závidia? Či už v posteli, alebo v spoločnosti. Pestujte v partnerovi pocit, že má vo vás len to najlepšie a to ho naplní šťastím na počkanie.

 

Zdroj: www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.