Blindr Blog
sk cz en
Stretli ste na ulici peknú ženu? Takto s ňou začnete rozhovor!
21/02/2023 - 10:30

Zaujíma vás, ako sa prihovoriť peknej neznámej? Prečítajte si naše tipy.

 

V dnešnej dobe nie je veľký problém stretnúť niekoho nového. Svoju budúcu lásku môžete objaviť v práci, v škole, na športe, ktorému sa venujete alebo jednoducho pri ceeste do obchodu. Ako osloviť ženu, ktorú ste stretli pri prechádzke vonku bez toho, aby ste nepôsobili nudne alebo doterne? Prečítajte si naše tipy.

 

Dôverujte si

Pri rozhovore so ženou je kľúčová dôvera. Postavte sa vzpriamene, nadviažte očný kontakt a usmejte sa. To ukáže, že ste prístupní a priateľskí.

Pochváľte ju

Komplimenty sú skvelým spôsobom, ako začať konverzáciu. Pochváľte jej outfit, jej úsmev alebo niečo konkrétne, čo vás na nej zaujalo. Buďte však úprimní a vyhnite sa komplimentom, ktoré by mohli byť vnímané ako príliš vulgárne alebo agresívne.

 

Opýtajte sa jej na názor

Opýtajte sa jej na názor na niečo, čo súvisí s vaším okolím, ako je obchod, okolo ktorého prechádza, umelecké dielo v parku, kde sa nachádzate alebo kniha, ktorú má práve v ruke. Dáte tým najavo, že sa zaujímate o jej myšlienky a vytvoríte prirodzený priestor pre konverzáciu.

 

Ponúknite pomoc

Ak vidíte ženu, ktorej by si zišla vaša pomocná ruka, napríklad nesie ťažkú tašku, ponúknite jej pomoc. To môže viesť ku konverzácii a potenciálnemu spojeniu.

 

Spýtajte sa na cestu

Skúste starú dobrú stratégiu a spýtajte sa, ako sa dostať do najbližších potravín, nákupného centra alebo tip na dobrú kaviareň. Takáto rada môže prirodzene premostiť do zaujímavej konverzácie. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.