Blindr Blog
sk cz en
Tipy a triky, ako na bezproblémové rande
05/07/2022 - 14:40

Chystáte sa na prvé rande? Prečítajte si tipy a triky, ktoré vám pomôžu zapôsobiť.

K prvému rande sa môžete postaviť dvoma spôsobmi. Prvý je ten jednoduchší – stretnete sa s vašim objektom záujmu a budete dúfať, že si budete rozumieť a konverzácia bude hladká a zaujímavá. A následne preskočí iskra. 

 

Ak si však chcete byť istý, že všetko dobre dopadne, odporúčame vám sa na rande náležite pripraviť. A my sme pre vás spísali pár tipov a trikov, ktoré vám s prípravou pomôžu. 

 

Výber miesta

Ak ste nejakým spôsobom naviazali kontakt už predtým tak, že ste si napríklad písali alebo stretli a rozprávali sa niekde pri bare alebo v obchode, mali by ste mať aspoň ako-takú predstavu o tom, čo má druhá osoba rada. Od toho odvíjajte aj miesto na rande. Riaďte sa jej záujmami – ženu bez najmenšieho záujmu o váš hudobný štýl nebudete brať na koncert, rovnako ani abstinentku na ochutnávku vín. 

 

Zisťujte

Pokiaľ sa nechcete do rande púšťať úplne na slepo, zistite si niečo o vašej slečne. Skúmajte, čo ju zaujíma a čomu sa rada venuje. Od toho sa bude následne odvíjať aj vaša konverzácia. 

 

Malý darček 

Každú ženu poteší nejaká maličkosť. Skúste ju ohúriť tým, že si spomeniete na niečo z vašej konverzácie, čo by ste mohli doniesť. Vsadiť môžete aj na klasiku v podobe kvetu alebo čokolády.

Nerobte drahoty s platením 

Ak ste boli na káva alebo na večery, prípadne hocikde inde, kde vaša aktivita vyžaduje vstup alebo poplatok, pri platení veľmi nevymýšľajte. Pokiaľ nechcete platiť celý účet sám, navrhnite platbu na polovicu. Chce vaše spoločné posedenie zaplatiť žena? Neberte to ako prejav nadradenosti alebo dominancie – chce byť jednoducho milá.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.